Hírek

Tisztelt Vendégeink!

 

Tisztelt Vendégeink!

 

A jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel a SEFAG Zrt. is korlátozó intézkedésekre kényszerül az erdő és az erdei turisztikai létesítmények látogathatóságával kapcsolatban. Kérjük, hogy az általános ajánlások és szabályok betartása mellett szíveskedjenek ezeket is figyelembe venni, saját és embertársaik biztonsága érdekében!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy lehetőségeinkhez mérten a SEFAG Zrt. is mindent megtesz a járványveszély elkerülése érdekében: fokozott figyelmet fordítunk a fertőtlenítésre és a takarításra – különösen a vendégek által használt helyiségek és felületek esetében (mosdók, ülőhelyek, asztalok, korlátok, pultok), kollégáink kesztyűt és maszkot viselnek, betartjuk és betartatjuk a javasolt távolságokat, vendégeinktől elvárjuk a kézfertőtlenítést.

Kérjük, Ön is kiemelten figyeljen a higiénés szabályok betartására és betartatására, a fertőzésveszély elkerülésére!

 

Megértésüket köszönjük, és kellemes kikapcsolódást kívánunk Önöknek a somogyi erdőben!

 

SEFAG Zrt.

 

Koronavírus tudnivalók és szolgáltatásaink igénybe vételével kapcsolatos különös előírások

 

Jelen tájékoztatónk a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának harmadik fokozatára tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeletek módosításáról szóló 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelete, valamint a jelenleg hatályos, a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI.10.) Kormányrendelet alapján készült.

A www.sziagyisuli.hu weboldalunkról letölthető a Sziágyi Erdészeti Erdei Iskola COVID-19 HÁZIRENDJE. Kérjük, tanulmányozza figyelmesen tájékoztató anyagainkat. Kérdés esetén forduljon munkatársainkhoz.

 

1.                  Értelmező rendelkezések:

a.)   Erdei iskola alatt értendő az erdei iskola valamennyi létesítménye (így a vendégek elszállásolására szolgáló, valamint szociális egységek, illetve a foglalkoztató helyiségek is), és a hozzá tartozó szabadtéri környezet is.

b.)  Védett személy az, aki a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló jogszabály szerinti védettségi igazolvánnyal rendelkezik.

c.)   A védettségi igazolvány igazolja a koronavírus elleni védettséget. Kizárólag a magyar és Magyarország által hivatalosan elismert védettségi igazolványt (plasztikkártyát) fogadjuk el bejelentkezéskor, oltási igazolás, PCR teszt, Magyarország által hivatalosan nem elismert külföldi védettségi igazolvány nem helyettesíti a kártyát.

 

2. Az erdei iskola területén koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy (továbbiakban: „vendég”) tartózkodása megengedett.

 

3. A vendég köteles az erdei iskola területére történő belépés, illetve bejelentkezés érdekében az erdei iskola illetékes alkalmazottja részére a védettségi igazolvány bemutatására. Érkezéskor kérjük tegyen eleget a személyi azonosság igazolására szolgáló felkérésünknek is.

 

4. A 18. életévét be nem töltött vendég életkorát köteles az erdei iskola illetékes alkalmazottja az erdei iskola területére történő belépés, illetve bejelentkezés érdekében ellenőrizni. A tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzése akkor mellőzhető, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló, egyebekben azt személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával köteles igazolni.

 

5. A védettség igazolása során a vendéget a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatására külön is fel kell hívni, azzal, hogy az azt ellenőrző személy jogosult a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványán szereplő adatok megismerésére, az adatokat azonban nem rögzítheti.

Az adatok megismerésére, illetve rögzítésére vonatkozó jogosultság, illetve tilalom a 18. életévét be nem töltött személy életkorának igazolása során is megfelelően irányadó.

Amennyiben a 3. és 4. pontban meghatározott kötelezettségek teljesítését a vendég megtagadja, úgy az erdei iskola alkalmazottja köteles a területére történő belépést, illetve bejelentkezést és ott tartózkodást megtagadni.

 

6. Külföldön kiállított oltási igazolványt belföldi vendégek esetén abban az esetben fogadjuk el, ha van a kibocsátó ország és Magyarország között köttetett, erre (is) vonatkozó megállapodás.

 

7. Védettségi igazolvány nélkül látogathatják az erdei iskolát üzleti, gazdasági, oktatási célból érkezők, de esetükben kötelező a maszk használata az erdei iskola egész területén. Amennyiben rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, akkor természetesen ez nem vonatkozik rájuk.

A védettségi igazolvány nélkül érkezők esetében kérjük, érkezéskor töltse ki a kockázatszűrő kérdőívet és nyilatkozatot az erdei iskolában való tartózkodást megelőző időszakról.

 

8. Az erdei iskola területén, a 2. pont szerinti, vendégként tartózkodó személy nem köteles maszkot viselni.

 

9. A munkatársaink az erdei iskola területén maszkot viselnek.

 

10. Az erdei iskola területén családi esemény vagy magánrendezvény abban az esetben szervezhető, illetve tartható, ha azon az egy időben jelenlévők száma nem haladja meg a tíz főt.

 

11. Munkatársaink a korábbi időszakban is úgy takarítottak, hogy vendégeink számára biztonságos környezetet teremtsenek. Most azonban még fokozottabban ügyelünk az előírt sztenderdek betartására.

Különösen figyelünk azon eszközök fertőtlenítésére, amelyet a vendég megérint.

A közösségi használatú mellékhelyiségeket, valamint a gyakran használt felületeket gyakrabban fertőtlenítjük.

A közösségi terekben kézfertőtlenítő állomásokat helyezünk el.

Munkatársaink szájat és orrot eltakaró maszkban állnak az Önök rendelkezésére, valamint kiemelt figyelmet fordítanak a kézhigiénia következetes betartására.

 

12. Kérjük, használja a kihelyezett kézfertőtlenítőt!

 

13. Kérjük, jelezze, ha bármilyen extra takarítási szükségességet észlel – akár a szobában, mellékhelyiségben, akár a közös helyiségekben!

 

14.    Kérjük, hogy lehetőség szerint tartsa a minimálisan előírt 1,5 méter távolságot!

 

15.    Kérjük, amennyiben a szolgáltatásainkat szeretné igénybe venni, minden esetben előzetesen érdeklődjön a nyitva tartásról, szabad időszakokról munkatársainknál a + 36 30/901-8620 telefonszámon vagy a mihaly.bernadett@sefag.hu e-mail címen.

 

16.    Munkatársunknál foglalja le előre pihenése, illetve a foglalkozások időpontját fenti elérhetőségeken, elsősorban e-mailen.

 

17.    Lehetőség szerint előre utalással fizessen.

 

18.    Lázas állapotban, illetve a vírus tipikus tüneteinek észlelése esetén a szoba nem hagyható el és a közös helyiségek nem látogathatók. Ilyenkor, ha igényli, segítünk orvosa értesítésében és állapotától függően a hazautazás megszervezésében.

 

 

 O:MarketingCOVID ikonok�1 zold.png        O:MarketingCOVID ikonok�2 zold.png              O:MarketingCOVID ikonok�4 zold.png       O:MarketingCOVID ikonok�5 zold.png

 Vissza a Kezdőlapra Foglalás Kapcsolat Áraink Erdei Iskola Program Bemutatkozunk