Hírek

Járványügyi intéztedések a SEFAG Zrt.-nél

Tisztelt Látogatók!

A járvány elleni védekezés keretében, a Kormány által kihirdetett vészhelyzeti rendelkezéseknek megfelelően az Erdők Háza Látogatóközpont, a Zselici Csillagpark, a Mesztegnyői Erdei Vasút és a Sziágyi Erdészeti Erdei Iskola látogathatósága átmenetileg szünetel. A látogatási tilalom kiterjed a közjóléti programok, tömegturisztikai szolgáltatások, valamint az alkalmi rendezvény megtartására (esküvő, koncert). Zárt helyen tilos bármilyen rendezvény megtartása.

Javasoljuk, hogy ügyfeleink elektronikusan és telefonon intézzék ügyeiket, a személyes egyeztetések alkalmait csökkentsük.

Kérjük ügyfeleinket, hogy a pénzforgalommal járó ügyintézésnél a banki utalást, illetve a bankkártyás fizetést alkalmazzák.

Az erdők látogatása a 2020. április 1-én hatályos kijárási korlátozás értelmében nem tiltott, a turistautak, a parkerdők, az erdei tanösvények továbbra is látogathatóak, de aki csak teheti, maradjon otthon! Ha valaki mégis kimegy a szabadba, kirándulni egyedül vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen, másoktól legalább másfél méter távolságot tartva lehet. 

Az erdőgazdaságok felhívják a kirándulók figyelmét, hogy mindenkinek saját felelőssége, hogy indulás előtt alaposan tájékozódjon, és a járványügyi előírásokat betartsa. 

Köszönjük látogatóink és vendégeink szíves megértését!

 

 

 







Vissza a Kezdőlapra Foglalás Kapcsolat Áraink Erdei Iskola Program Bemutatkozunk